Glad stucwerk

Steege Afbouw is specialist in glad stucwerk en pleisterwerk. Het stucwerk brengen wij traditioneel aan met bord en spaan en wordt daarna glad gepleisterd door middel van een toplaag voor het strakste resultaat. Naast het traditionele stucwerk repareren wij ook scheuren en gaten in bestaand stucwerk en maken wij de muren en plafonds gereed voor latex muurverf, sierpleister of behang.

Offerte aanvragen

Sierpleister

Onder sierpleister vallen diverse producten met verschillende soorten korrelstructuren en korreldiktes. Sierpleister staat bekend om de grote diversiteit aan kleuren en stijlen. Eén van de positieve eigenschappen van sierpleister is dat het een harde wandafwerking heeft, waardoor beschadigingen vrijwel nooit voorkomen.

Sierpleister is een wandafwerking met een korrelstructuur, ook wel spachtelputz, granol of rustiekputz genoemd. Eigenschappen van sierpleister zijn stootvast, krasvast, schrobvast en door-en-door gekleurd. Er zijn diverse structuren en/of korrelgroottes mogelijk. Sierpleister is in alle kleuren leverbaar, zowel licht als donker.

Offerte aanvragen

Beton Ciré

Beton Ciré is een unieke wandafwerking welke vaak in de badkamer, toilet en keuken wordt toegepast. Doordat Beton Ciré een materiaal op cementbasis is en wordt afgewerkt met een waterafstotende coating is deze wandafwerking uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

De voordelen van Beton Ciré:

  • Vuilafstotend en waterafstotend
  • Naadloos, hygiënisch, makkelijk schoon te houden
  • Geschikt voor wanden, werkbladen etc.
  • Beton Ciré is in elke kleur van uw keuze verkrijgbaar
Offerte aanvragen

Raapwerk

Zijn uw muren zo beschadigd en vergaan dat een stuclaag van 5 mm niks uithaalt? Dan is raapwerk de beste oplossing. Raapwerk is het recht maken van de muren. Raapwerk kan behang klaar en glad opgeleverd worden. Voor badkamers gebruiken wij een cementgebonden product wat voldoet aan de normering voor natte ruimtes.

Offerte aanvragen

Sauswerk/Latexspuiten

Op plafonds en wanden kan in de meest voorkomende kleuren de latex worden aangebracht. We houden rekening met alle specifieke eigenschappen van de ondergrond en maken dan ook gebruik van speciale verf wanneer het nodig is. We hebben alle kennis in huis van materialen en ondergronden, u bent altijd verzekerd van een strak resultaat. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een belangrijke rol als het gaat om een mooie uitstraling van de leefomgeving.

Offerte aanvragen

Egaliseren

Egaliseren is de basis voor een mooie vloer. Voordat je een nieuwe vloer wil leggen, of dit nu een tegelvloer, laminaat, tapijt of plavuizenvloer betreft, dan dien je de vloer altijd eerst te egaliseren om een mooi resultaat te krijgen. Daarnaast kunnen wij u na het egaliseren voorzien van een strakke base betonvloer.

Offerte aanvragen

Verschillende afwerkingen

Kies voor verschillende wandafwerkingen zoals; sierpleisters, schuurwerk en glad pleisterwerk. Daarnaast is het mogelijk om uw wand of plafond te laten stucen met gips of naden te laten vullen met een pasta. Voor een mooie uitstraling kunt u ook kiezen voor een platte plint. Het geeft net even dat beetje extra aan een plafond mee. Een plint van gips die strak langs de randen van het gehele plafond wordt geplaatst, wordt met de hand aangebracht en afgewerkt. Door het aanbrengen van een RVS-profiel van 12 tot 15 cm vanaf de wanden krijgt u een mooie opstaande rand van 6 of 10 mm dikte.

Offerte aanvragen