Wat kost een stukadoor?

Bent u benieuwd naar de kosten van een stukadoor? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij Steege Afbouw. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen met al uw stucwerkzaamheden.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 470 063 55 of vul het contactformulier hieronder in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw offerteaanvraag te bespreken.

Kies voor kwaliteit en professionaliteit, kies voor Steege Afbouw!

Martine J
Martine J
2 September 2023
Steege stukadoors heeft zowel de wanden van de serre als de achterwand van de keuken (over de oude tegels) gestuukt. Het resultaat is erg mooi geworden. De mannen werken netjes en geven goed advies.
Daphne Marechal
Daphne Marechal
22 November 2022
Top stucadoors, niets is te veel. Werken super netjes, precies en snel. Reageert snel en met duidelijke antwoorden op vragen. Denkt mee in oplossingen en geeft goed advies!
Kaatje Kaatje
Kaatje Kaatje
3 Augustus 2022
Heel mooi werk afgeleverd. Prachtig. Zorgvuldig en professioneel. Ook goede snelle communicatie. Nogmaals dank voor het gedane werk. Ik ben er super blij mee.
Mandy Groen
Mandy Groen
26 Juli 2022
Mooi strak stucwerk! Uitgevoerd door vriendelijke en ervaren stucadoors. Denken mee en geven goed advies! Zeer tevreden over het eindresultaat! Ook hebben zij de plafonds gespoten in de kleur. Dit raden wij iedereen aan. Het is heel mooi egaal en scheelt heel veel werk wanneer je zelf je woning wilt schilderen.
Bob Bakker
Bob Bakker
26 Juli 2022
Via onze aannemer is stucadoors bedrijf Steege bij ons thuis geweest om onze woonkamer en keuken te stucen. Vriendelijke mensen,en hebben super strak werk geleverd voor een goede prijs.
E G (Willem)
E G (Willem)
25 Mei 2022
Steege afbouw heeft het stucwerk en spuitwerk van de wanden in mijn woning gedaan. Dit is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en topkwaliteit werk levert. Prettige communicatie en ze doen er alles aan om een tevreden klant te maken. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!
D H
D H
17 November 2021
Damian is een echte vakman. Werkt netjes en levert super strak stucwerk af.
Wouter Raap
Wouter Raap
9 Oktober 2021
Damian is een zeer professionele stucadoor, die doet wat ie zegt. Komt kwaliteit én planning én prijs na, zelfs bij extra werk Topper!!!

    • 1Persoonsgegevens

    • 2Woning informatie